Karin_Widlund_Solstigens_Trädgårdsbyrå

Solstigens Trädgårdsbyrå är baserat på Lidingö, men vi har också uppdrag i Djursholm, Stocksund och Danderyd. Vi tar också gärna hand om terrasser, uteplatser och innergårdar i innerstaden. Vi jobbar mest i Stockholmsområdet men även i Enköping med omnejd.

.

Utbildning

Trädgårdsakademins utbildning Diplomerad trädgårdsdesigner mot Diplomerad Trädgårdsarkitekt

Svensk Trädgårds utbildning Grönt Kort i fruktträdsbeskärning

TCYK Yrkesbeviskurs 9, Beskärning och trädvård

.

Karin Widlund

2016 grundade jag mitt företag Solstigens Trädgårdsbyrå. Från början erbjöd jag enbart trädgårdsdesigntjänster men har mer och mer gått över till att också erbjuda annan trädgårdshjälp. Nu sköter jag även om trädgårdar, beskär fruktträd, planterar perenner, buskar och träd och städar och fixar det mesta som kan behövas fixas i en trädgård för att den ska vara vacker och härlig att vistas i.

Min ambition är att din trädgård eller terrass skall kännas som en grön förlängning av huset, där du och de dina kan göra det ni trivs med och koppla av och bara njuta. Jag vill att både människor, växter och djur ska få bästa förutsättningar att trivas i de miljöer som jag jobbar med.

Tidigare har jag jobbat många år i IT-branschen som marknadskommunikatör och projektledare. Just projektledning är något jag tycker är väldigt roligt och har haft stor användning av även i många av de projekt jag har genomfört med mitt företag. I större projekt hänger mycket på att rätt saker görs i rätt ordning.

Jag bor på och utgår från Lidingö men spenderar även en del av min tid i Enköping.

P.S. Behöver du en projektledare för andra typer av uppdrag; event, bröllop eller liknande är jag gärna öppen för förslag. Den typen av tillställningar tycker jag fortfarande är bland det roligaste som finns att planera och genomföra. D.S.

Alla trädgårdar är unika

TRÄDGÅRDEN SKALL VARA EN PLATS ATT NJUTA I. VI HJÄLPER TILL MED JUST DET DU OCH DIN TRÄDGÅRD BEHÖVER FÖR ATT TRIVAS BÄST MED VARANDRA.